Monday, April 27, 2009

και δεν υπήρχε εγωισμός για τίποτε, δεν υπήρχε εγωισμός, αυτός υπάρχει όταν μπαίνει στη μέση το χρήμα, όταν δεν υπάρχει χρήμα δεν έχεις εγωισμό.


Είναι το μοναδικό πράγμα που θα μπορούσε να σώσει τον κόσμο, η αναρχία. Είναι το πιο όμορφο που υπάρχει, ο καθένας... δουλεύει όλος ο κόσμος, ούτε αφέντες ούτε προστάτες και κάθε ένας κάνει αυτό που έχει στο κεφάλι του. Όλος ο κόσμος έχει κάτι μέσα στο κεφάλι του.

Σε καιρούς που πολλαπλασιάζονται οι προσπάθειες να δυσφημιστούν οι αναρχικές ιδέες και οι προκατασκευασμένες απόψεις του καθεστωτικού τύπου

Η αναρχία είναι η ελευθερία, είναι η ανοιχτή πόρτα προς το απέραντο της ελευθερίας και της ευημερίας της ανθρωπότητας.


δίνεται μια εικόνα της αναρχίας, πάντα με το πιστόλι, όχι κύριε... όλοι πήραμε τα πιστόλια, αλλά βασικά στηρίζεται στην συνειδητοποίηση του κόσμου μέσα από την πολιτιστική δουλειά, για να δημιουργήσει αυτό που ονειρευόμαστε, έναν νέο κόσμο.


Το πιο συγκλονιστικό ήταν ότι εκεί ήταν μια πλατεία γεμάτη και μιλούσαν... και κανείς δεν χειροκροτούσε... υπήρχε σιωπή, ο κόσμος δεν χειροκροτούσε, αλλά σκεπτόταν αυτό που λέγονταν, άκουγαν, μόνο που και που ακουγόταν κάποια φωνή, "Ζήτω η CNT" αλλά αυτό μόνο ακουγόταν σαν ηχώ ή "Ζήτω ο Εελευθεριακός Κομμουνισμός" και αυτό έδινε πάθος γι΄ αυτό που γινόταν σ΄ αυτόν τον κόσμο, χωρίς χειροκροτήματα, χωρίς αυτή τη συνήθεια των κομμουνιστών να χτυπούν συνέχεια παλαμάκια... ήταν περισσότερο συνειδητοποίηση.


Η αναρχία δεν είναι ένα κόμμα..ούτε μια μοναδική ιδέαγια το πώς να οργανωθείς.
Είναι πολλές ιδέες, βασισμένεςστην "επικίνδυνη" πρακτικήτου να σκέφτεσαι ελεύθερα...
Το 1936, στις αναρχικές κοινότητεςμία από τις ιδέες που είχε τα καλύτερα αποτελέσματαήταν ο Ελευθεριακός Κομμουνισμός...
... γιατί από τη μία αφήνει το "άτομο" και υποβιβάζει σταδιακά ή επαναλαμβανόμενατη σπουδαιότητα του Κράτους.



και δεν υπήρχε εγωισμός για τίποτε, δεν υπήρχε εγωισμός, αυτός υπάρχει όταν μπαίνει στη μέση το χρήμα, όταν δεν υπάρχει χρήμα δεν έχεις εγωισμό.


και δεν υπήρχε εγωισμός για τίποτε, δεν υπήρχε εγωισμός, αυτός υπάρχει όταν μπαίνει στη μέση το χρήμα, όταν δεν υπάρχει χρήμα δεν έχεις εγωισμό.


και δεν υπήρχε εγωισμός για τίποτε, δεν υπήρχε εγωισμός, αυτός υπάρχει όταν μπαίνει στη μέση το χρήμα, όταν δεν υπάρχει χρήμα δεν έχεις εγωισμό.



και δεν υπήρχε εγωισμός για τίποτε, δεν υπήρχε εγωισμός, αυτός υπάρχει όταν μπαίνει στη μέση το χρήμα, όταν δεν υπάρχει χρήμα δεν έχεις εγωισμό.




TO KATALABES? και δεν υπήρχε εγωισμός για τίποτε, δεν υπήρχε εγωισμός, αυτός υπάρχει όταν μπαίνει στη μέση το χρήμα, όταν δεν υπάρχει χρήμα δεν έχεις εγωισμό.



Είμαι αναρχικός, και ο αναρχικός είναι ένας άνθρωπος με συνοχή (πνευματική ειρήνη, η ηρεμία, η εξοχή, να δουλεύεις το λιγότερο δυνατό, όσο είναι απαραίτητο για να μπορείς να ζεις, να απολαμβάνεις την ομορφιά, τον ήλιο. Να απολαμβάνεις τη ζωή με κεφαλαία, τώρα υπάρχει η ζωή με πεζά). Είναι το να έχεις μια προσωπική θεώρηση. Να εφαρμόζεις τις ιδέες σου στην καθημερινότητα στο μεγαλύτερο βαθμό, χωρίς να περιμένεις μέχρι να γίνει η επανάσταση. Αυτό μπορεί να το κάνει ο αναρχικός τώρα.
Είναι μια φιλοσοφική θεώρηση, είναι μια κατάσταση πνεύματος, μια στάση ζωής. Πιστεύω πως αυτή η κοινωνία είναι πολύ άσχημα οργανωμένη, τόσο κοινωνικά όσο και πολιτικά και οικονομικά. Πρέπει να την αλλάξουμε εντελώς. Η αναρχία επικαλείται μια ζωή εντελώς διαφορετική. Με την αναρχία, προσπαθούμε να ζούμε αυτή την ουτοπία λίγο λίγο κάθε μέρα.


pano sta ereipia ton filakon an8ise i eleu8eria

i eleu8eria tou enos einai proipo8esi tis eleu8erias tou allou

ανακήρυξη της 23ης Aυγούστου, ημέρας που υπογράφηκε η συμφωνία Mολότοφ-Pίμπεντροπ, ως «ημέρας μνήμης για τα θύματα των εγκλημάτων του σταλινισμού και του ναζισμού»!


o filos mas o pleuris efoson anaferame tin lexi nazismo:
«Έτσι θέλουν οι Εβραίοι. Διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα»- «…Ξυπνήστε. Οι επίβουλοι Εβραίοι σκάπτουν τον τάφον των Εθνών. Ξυπνήστε και ρίξατέ τους μέσα, διότι τους αξίζει…» - «…Φταίει ο πολιτισμένος κόσμος που ανέχεται τα διεθνή παράσιτα που λέγονται Ιουδαίοι….φθάνει η ώρα των αντιποίνων»- «Εβραίος και άνθρωπος είναι έννοιες αντιφατικές δηλαδή η μία αποκλείει την άλλη» - «…Η όλη των εγκληματική συμπεριφορά δικαιολογεί τας πράξεις των Ναζί εναντίον των και κάτι περισσότερον. Τας δικαιώνει» - «…Η ιστορία της ανθρωπότητος θα καταλογίση στον Αδόλφο Χίτλερ τα εξής: Δεν απήλλαξε, ενώ ηδύνατο την Ευρώπη από τους Εβραίους» κ.λπ- «…Τους καταφρονούμε δια την ηθικήν των, δια την θρησκείαν των, δια τας πράξεις των, που όλα μαζί αποδεικνύουν ότι είναι υπάνθρωποι»- (κάτω από φωτογραφία του Άουσβιτς): «Καλώς κάνουν και διατηρούν το στρατόπεδον εις καλήν κατάστασιν, διότι ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον»- «…δεν μπορώ να ανέχομαι τους δολοφόνους, ληστάς, βιαστάς, παράσιτα, διαφθορείς…της ελεεινής Εβραίλας να συκοφαντούν τους υπερόχους Εθνικοσοσιαλιστάς»- «Το ΖΥKLON B δεν ήτο παρά ένα δηλητηριώδες αέριον χρήσιμον δια τας απεντομώσεις των στρατοπέδων συγκεντρώσεως…όλα τα άλλα είναι παραμύθια της προπαγάνδας»- «Η Εβραϊκή πτωματολογία στην περίπτωση του Άουσβιτς απεδείχθη εξ αρχής ψευδεστάτη»- «…Απελευθερωθείτε από την Εβραϊκήν προπαγάνδα, που σας εξαπατά με τα ψεύδη περί στρατοπέδων συγκεντρώσεως, θαλάμων αερίων, «φούρνων» και τα άλλα παραμύθια του ψευτο-ολοκαυτώματος..».



Κ.Πλεύρης: ….Κάψανε το γραφείο μου – εδώ και 4 μήνες – κάψανε το βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη (Σημ. βουλευτή του ΛΑΟΣ)…
Πρόεδρος: Καλά αυτό είναι γνωστό..


haaha,klapsomouno....borei na a8wo8ikes alla emeines stin istoria os os o klapsiaris nazistis(paraponiari)



apokta endiaferon:« Η μόνη οδός σωτηρίας των Εβραίων είναι να παύσουν να ονειρεύονται την παγκόσμιον κυριαρχίαν. Αλλιώς ο αφανισμός τους θα συμβεί ολοκληρωτικώς και δια παντός
«…το πολύ πολύ θα εναπομείνουν μερικές χιλιάδες που θα κόβουν τα πουλάκια τους και θα περιμένουν τον Ιεχωβά τους

No comments:

Post a Comment

Followers

About Me

My photo
ENAS EINAI O STOXOS GNOSTOS APO PALIA.PALIA KAIGAN BIBLIA TORA KAINE MALLIA,PALIA 8A ME KREMAGANE TORA OLA KALA,TORA ME KALOPIANOUN MOU KANOUNE PROTASEIS MOU IPOSXODE KARIERA LEEI ARKEI NA KATALAGIASEIS.TORA ME AFOMOMOIONOUN KAI ME OIKOIOPOIOUN ALLA KALOU KAKOU ME PARAKOLOU8OUN KAI POU K POU XTYPANE MA XTIPIOUDE KAI AUTOI!