Friday, May 8, 2009

different

additional way

7 comments:

  1. http://alldifferent-allequal.info/files/Download_Centre455/Multimedia/Video/06.08%20-%20Moldovan%20animation.swf

    ReplyDelete
  2. Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΠΟ "ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΟΥΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.

    ReplyDelete
  3. ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΚΟ ΣΤΑ Ε3ΑΡΧΕΙΑ

    ReplyDelete
  4. ολα ειναι αρτια. ολα ειναι περα απο το δικο μας ελεγχο

    ReplyDelete
  5. Σύμφωνα με έρευνα της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής κοινότητας στο Διαδίκτυο, η Αθήνα αναδείχτηκε τρίτη πιο βρόμικη πόλη στην Ευρώπη. Δεν έχουν άδικο οι τουρίστες. Η Αθήνα είναι γεμάτη μπάτσους.

    ReplyDelete
  6. Η γρίπη των χοίρων – ή «νέα γρίπη» - εξαπλώνεται πολύ γρήγορα. Ξεκίνησε από το Μεξικό, πέρασε στην Ευρώπη και σε λίγο θα φτάσει και στο φεγγάρι.

    Αυτή η γρίπη είναι σαν την οικονομική κρίση: Πάει από χώρα σε χώρα με τρομακτική ταχύτητα.

    Είναι η παγκοσμιοποίηση που φταίει για όλα αυτά. Παλιά, πέθαιναν δέκα εκατομμύρια άνθρωποι από λιμό στην Αφρική και δεν σε ένοιαζε καθόλου – ούτε στις ειδήσεις δεν το έλεγαν, οπότε δεν το μάθαινες και είχες τη συνείδησή σου ήσυχη. Τώρα τα μαθαίνουμε όλα.

    Αλλά αυτό που φταίει για την εξάπλωση της γρίπης που ξεκίνησε από τα γουρούνια είναι τα αεροπορικά ταξίδια. Παλιά –που δεν υπήρχαν αεροπλάνα- για να φτάσει η γρίπη από το Μεξικό στην Ευρώπη χρειαζόταν πολύς καιρός.

    Έμπαινε στο πλοίο ο άρρωστος και για να φτάσει στην Ευρώπη έπρεπε να περάσει κάνας μήνας – εν τω μεταξύ, ο άρρωστος πέθαινε πάνω στο πλοίο, οπότε τον πετούσαν στη θάλασσα, τον έτρωγαν οι καρχαρίες και τα σκυλόψαρα, και δεν έφτανε ποτέ στην Ευρώπη (ούτε ο άρρωστος, ούτε η γρίπη).

    Τώρα, αν έχεις έναν επιβάτη με τον ιό της γρίπης μέσα στο αεροπλάνο, τι να τον κάνεις; Να τον πετάξεις από το παράθυρο; Θα έπρεπε αλλά δεν δυστυχώς δεν συμβαίνει ακόμα – οπότε, τον κρατάς μέσα στο αεροπλάνο και αυτός κολλάει και όλους τους υπόλοιπους επιβάτες. Ξεκινάει ένας άρρωστος από το Μεξικό και φτάνουν πεντακόσιοι άρρωστοι στο Παρίσι.


    OI GRIPI TN BATSON:p

    ReplyDelete
  7. Η οικονομική κρίση έχει αλλάξει πολύ την καταναλωτική συμπεριφορά των Ελλήνων. Σύμφωνα με τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2009, οι άνδρες περιόρισαν κατά 25% τις αγορές σε ρούχα και παπούτσια, ενώ οι γυναίκες περιόρισαν τις αγορές τους μόνο κατά 5%.

    Βέβαια, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση θα βλέπεις γυναίκες ντυμένες με την τελευταία λέξη της μόδας να συνοδεύονται από λέτσους με σκοροφαγωμένα κουστούμια και τρύπια παπούτσια.

    Μικρή πτώση σημειώθηκε και στην αγορά καλλυντικών, αφού οι Ελληνίδες σταμάτησαν να βάφονται σαν τραβεστί, ενώ παράλληλα συνειδητοποίησαν πως δεν θα ήταν ιδιαίτερα ελκυστικές, αν περιόριζαν τα έξοδα για το φαγητό και κυκλοφορούσαν σαν σκελετωμένες Αφρικανές από τη Ρουάντα που λήστεψαν κατάστημα καλλυντικών.

    Στα καταστήματα παιδικής ένδυσης οι πωλήσεις κυμάνθηκαν στα περσινά επίπεδα αλλά αυτό είναι μάλλον απόλυτα λογικό γιατί τα παιδιά έχουν την κακή συνήθεια να ψηλώνουν συνεχώς και να μην χωράνε στα περσινά τους ρούχα.

    Πάντως, πολλοί γονείς αγόρασαν στα παιδιά τους ρούχα και παπούτσια δυο τρία νούμερα μεγαλύτερα απ’ αυτά που φοράνε, για να τους ψωνίσουν ξανά το 2012.

    Αύξηση παρουσιάστηκε στις πωλήσεις ούζου, αφού κάποιοι απελπισμένοι γονείς αποφάσισαν να ποτίζουν τα παιδιά τους ούζο για να μην ψηλώσουν άλλο και να μην χρειάζεται να τους αγοράζουν ρούχα κάθε τρεις και λίγο – αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα πιτσιρίκια να γίνουν ντίρλα και να κυκλοφορούν στους δρόμους τραγουδώντας «όλο ούζο, ούζο, ούζο το βαρέθηκα, φέρτε μου ένα τσιγαράκι που τ’ ορέχτηκα».

    Η κατανάλωση βενζίνης ήταν μειωμένη κατά 6% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2008, και αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως οι Έλληνες σταμάτησαν επιτέλους να παίρνουν το αυτοκίνητο για να πάνε μέχρι το περίπτερο.

    ReplyDelete

Followers

About Me

My photo
ENAS EINAI O STOXOS GNOSTOS APO PALIA.PALIA KAIGAN BIBLIA TORA KAINE MALLIA,PALIA 8A ME KREMAGANE TORA OLA KALA,TORA ME KALOPIANOUN MOU KANOUNE PROTASEIS MOU IPOSXODE KARIERA LEEI ARKEI NA KATALAGIASEIS.TORA ME AFOMOMOIONOUN KAI ME OIKOIOPOIOUN ALLA KALOU KAKOU ME PARAKOLOU8OUN KAI POU K POU XTYPANE MA XTIPIOUDE KAI AUTOI!