Thursday, May 14, 2009

me epistimoniki akribeia

an afiseis mia arrwstia esto kai tis taxis ton 50 xibatzidon
kapoia mera 8a epwfeli8oun ton katastaseon kai 8a dimiourgisoun olokliro kinima/
epeidi omos autoi pou 8a akolou8isoun apla 8a exei tixei na ekfrasoun la8os tin aganaktisi tous px gia kapoio zitima 8a tous prodosoun kiolas.Ara patrida dixos mellon

Blepe anarxikoi tin periodo ton dekembrianwn stin a8ina
blepe ti eprokeito na simbei me ta xrisa wa

3 comments:

  1. Επειδή χρήστες κατηγόρησαν το ΤΒ Χωρίς Σύνορα ότι στα ρεπορτάζ για τα επεισοδια κατα των μεταναστών δεν υπήρχε και η άποψη της άλλης πλευράς, αποφασίσαμε να την παρουσιάσουμε. Ο elikas ανέλαβε να συνοψίσει τα επιχειρήματα τους.


    ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
    Ακροδεξιοί απειλούν τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο;
    Δημοσίευση: 14-05-2009 21:31
    Video-ντοκουμέντο: To παραλήρημα της «Χρυσής Αυγής» στην Ομόνοια
    Δημοσίευση: 14-05-2009 04:46
    Νέα στοιχεία για τη σχέση αστυνομίας-Χρυσής Αυγής
    Δημοσίευση: 11-05-2009 18:50
    "Είμαστε νεοναζί Έλληνες πατριώτες, δηλαδή τύποι που γουστάρουν σβάστικες, τραγουδάκια των SS και καλολαδωμένους κοιλιακούς του Leonidas. Πιστεύουμε ότι το ολοκαύτωμα είναι παραμύθι των Εβραίων, η σφαγή στο Δίστομο δικαιολογημένη, η χούντα ανεπαρκής και ο Καραμανλής κομμουνιστής. Διαβάζουμε Λιακόπουλο για να αποδείξουμε ότι εμείς και μόνον εμείς είμαστε αληθινοί Έλληνες, απευθείας απόγονοι του Μεγαλέξανδρου και του Βουκεφάλα, και άρα έχουμε το δικαίωμα να σκοτώσουμε όποιον μολύνει την ιερή γη μας.

    Το γεγονός ότι στη συγκέντρωση ήμασταν μόνο καμιά πενηνταριά, φορούσαμε κράνη και κρατούσαμε ρόπαλα και τσεκούρια, δεν αναιρεί το δικαίωμα μας να αυτοαποκαλούμαστε "Έλληνες", "πολίτες" ή οτιδήποτε άλλο γουστάρουμε. Κι ας ισχυρίζονται κάποιοι ότι είναι ντροπή να αγγίζουμε την ελληνική σημαία με τα βρωμόχερα μας, γιατί υμνούμε τους ανθρώπους που υποδούλωσαν την Ελλάδα και εκτέλεσαν πραγματικούς πατριώτες. Σιγά μην είναι πατριώτες κάτι αλήτες σαν τον Γλέζο (ο οποίος δυστυχώς τη γλίτωσε)...

    Το γεγονός ότι πολλά από τα παλικάρια των ΜΑΤ ανήκουν στις οργανώσεις μας και κάνουν τα πάντα να μας προστατέψουν, δεν σημαίνει ότι είμαστε κότες και κρυβόμαστε πίσω από τα φουστάνια τους. Απλά μας κρατάνε για να μην ξεκληρίσουμε τους αναρχικούς, τους αριστερούς και τους μετανάστες - μια δουλειά που κάποτε πρέπει να γίνει επιτέλους, ώστε το έθνος μας να γίνει φυλετικά καθαρό και εθνικοσοσιαλιστικό.

    Φυσικά και είμαστε φασίστες, και τουλάχιστον είμαστε περήφανοι γι' αυτό - σε αντίθεση με κάτι γελοία υποκείμενα που ενστερνίζονται πλήρως την ιδεολογία μας αλλά παριστάνουν τους δημοκράτες. Αν μια μέρα κατέβαιναν όλοι οι ρατσιστές της Ελλάδας να μας υποστηρίξουν, δεν θα έμενε ζωντανός ούτε μισός Ρωσοπόντιος. Αλλά πού τέτοια τύχη...

    Α, και κάτι τελευταίο. Για την ανεργία και την οικονομία δεν φταίνε ούτε τα λαμόγια του δικομματισμού, ούτε οι νταβατζήδες με τα παπαγαλάκια τους, ούτε καν οι Αμερικάνοι και το εβραϊκό λόμπι. Φταίνε οι φουκαράδες που εγκατέλειψαν τις ευημερούσες και ελεύθερες χώρες τους για να έρθουν να πουλήσουν ναρκωτικά και να κλέψουν τσάντες στην Ελλάδα.

    Τι πάει να πει "να πάμε να δουλέψουμε οικοδομή και λαντζέρηδες"; Αυτές είναι δουλειές για ανασφάλιστους σκλάβους, όχι για απογόνους ένδοξων πολεμιστών όπως εμείς."

    Κι αν έχετε καμία απορία, μπείτε στο πραγματικό site της Χρυσής Αυγής και θα δείτε ότι μόνο υπερβολικά δεν είναι όσα έγραψα.

    ReplyDelete
  2. "Ποιός είναι ο εγκληματίας: Ο δούλος ή ο δουλοκτήτης και ο δουλέμπορος;"

    ReplyDelete
  3. Το να εκφράζει ο καθένας τα πιστεύω του δημόσια είναι δικαίωμα του. Αν όμως τα πιστεύω του συνοψίζονται σε προτροπή να ανοίξουμε τα κεφάλια αθώων ανθρώπων, συγγνώμη αλλά να πάει να γαμηθεί κι αυτός κι η ελευθερία λόγου (στην οποία δεν πιστεύει ούτως ή άλλως). Κι όποιος έχει πρόβλημα μ’ αυτό που λέω, ας αναρωτηθεί αν θα του άρεσε να γίνονται διαδηλώσεις παιδεραστών έξω από σχολεία, με αίτημα “αφήστε μας να σκίσουμε τα μούλικα”.

    ReplyDelete

Followers

About Me

My photo
ENAS EINAI O STOXOS GNOSTOS APO PALIA.PALIA KAIGAN BIBLIA TORA KAINE MALLIA,PALIA 8A ME KREMAGANE TORA OLA KALA,TORA ME KALOPIANOUN MOU KANOUNE PROTASEIS MOU IPOSXODE KARIERA LEEI ARKEI NA KATALAGIASEIS.TORA ME AFOMOMOIONOUN KAI ME OIKOIOPOIOUN ALLA KALOU KAKOU ME PARAKOLOU8OUN KAI POU K POU XTYPANE MA XTIPIOUDE KAI AUTOI!