Monday, September 21, 2009

ws trr

Το πρώτο πράγμα είναι να διαλύσει κράτος και συνδικάτα και να εξαρθρώσει κάθε ρυθμιστι­κό θεσμό. Δεύτερον, ιδιωτικοποίηση όλης της δημόσιας – κοινής πε­ριουσίας, δηλαδή επιχειρήσεων κοινής ωφελείας (ΔΕΗ, ΟΤΕ,

30


V

ΔΑΙΊ, Συγκοινωνίες κλπ.). Τρίτον, υγεία, παιδεία, ασφάλιση ανή­κουν στη σφαίρα των ιδιωτών. Τέταρτον, απορρύθμιση της εργα­σίας και διάλυση του συνδικαλισμού. Πέμπτον, απαλλαγή των πλου­σίων από τη φορολογία και ισολογισμός του Δημόσιου Οικονομι­κού ελλείμματος με χρήματα των φορολογουμένων. Έκτον, δεν μπαίνει απολύτως κανένα εμπόδιο στις ξένες επενδύσεις, που πρέ­πει να έχουν το ελεύθερο να θεωρούν οποιαδήποτε χώρα δική τους. Έβδομον, η ιδιωτική περιουσία θεωρείται το απόλυτο αγαθό και γι’ αυτό θα πρέπει να προστατεύεται απολύτως.

Υπάρχει και ακόμα μια άλλη προτροπή προς τις χώρες του Τρίτου Κόσμου, που επιδοτούν τα τρόφιμα για να είναι προσιτά στους φτω­χούς. Αυτό είναι θανάσιμο έγκλημα κατά της ελεύθερης οικονομίας και πρέπει να σταματήσει άμεσα. Ο ελεύθερος ανταγωνισμός θα ρί­ξει τις τιμές, θα δημιουργήσει ανάπτυξη και όταν αναπτυχθούμε με το καλό, τότε η ευημερία θα είναι για όλους. Δηλαδή ο σκοπός εί­ναι αγαθός και αποσκοπεί στην ευτυχία και την ευημερία όλης της ανθρωπότητας. Αυτά ισχυρίζονται και προπαγανδίζουν.

No comments:

Post a Comment

Followers

About Me

My photo
ENAS EINAI O STOXOS GNOSTOS APO PALIA.PALIA KAIGAN BIBLIA TORA KAINE MALLIA,PALIA 8A ME KREMAGANE TORA OLA KALA,TORA ME KALOPIANOUN MOU KANOUNE PROTASEIS MOU IPOSXODE KARIERA LEEI ARKEI NA KATALAGIASEIS.TORA ME AFOMOMOIONOUN KAI ME OIKOIOPOIOUN ALLA KALOU KAKOU ME PARAKOLOU8OUN KAI POU K POU XTYPANE MA XTIPIOUDE KAI AUTOI!